T: +359898899666
E: office@bemedio.com
 

Какви са предимствата и недостатъците при изработка на електронен магазин чрез система с отворен код? Това е въпроса, на който ще се опитаме да ви отговорим днес. 

Последните години отварянето на собствен електронен магазин е предизвикателство за много българи. Много големи, малки фирми и частни лица решават да влезнат в бизнеса на електронната търговия, като вземат решение за изработка на електронен магазин.

Каква платформа за изработка на електронен магазин да изберем ?

Изработка на Интернет Магазин - Електронен Магазин 

След като се решили да създадете собствен електронен магазин е време изберете каква платформа за изработка на електронен магазин ще използвате – такава с отворен код, или такава предоставена от фирмата изпълнител. Какво имаме в предвид?
Системите за изработка на електронен магазин с отворен код са платформи разработвани и подобрявани с годините. В повечето случай тези системи предлагат голям набор от основни функции и са отворени за разработката на подобрения и различни приложения от много разработчици от цял свят. В повечето случай платформите са многоезични или могат да се преведат на много езици, но доста често преводът, както и инсталирането на допълнителни приложения се заплащат допълнително. 
От друга страна фирмите специализирани в изработка на електрони магазини ще ви предложат и собствени системи за електронна търговия като ще реализират така проекта че да паства на нуждите и желанията ви. 
Нека да разгледаме предимствата и недостатъците на двата варианта.

Какви са предимствата и недостатъците при изработка на електронен магазин чрез система с отворен код?

Изработка на Интернет Магазин - Електронен Магазин 

Както споменахме по горе системите за изработка на електронен магазин с отворен код са доста развити и много често имат вече разработени приложения за всяка една идея, която ви хрумне. При Open Cart за пример, както и при други развити системи с отворен код има възможност за създаване на различни темплейти за различна визия на вашият интернет магазин. Друго важно нещо, че развитите системи с отворен код разполага със добри вградени системи за цялостен мониторинг на вашият електронен бизнес. 
Недостатъците на системите за изработка на електронен магазин с отворен код са, че доста често фирмите, които ви предлагат изработка на сайт на такава платформа първо спекулират с цената, но вие не разбирате от това тъй като тя е доста ниска (а платформата принципно е безплатна), но пък след това ви продават различни по-специфични приложения за платформата и цената излиза същата като да направите един онлайн магазин от начало до край по ваш вкус. Ако пък изберете просто стандартната версия със стандартния дизайн вие ще сте със поредният един и същ електронен магазин като конкурентите ви.

 

Price pacs
for e-commerce site development

Basic
Standard
Need More?
Marketing
What you get

1. Modern Web Design
2. Mobile Version
3. Unlimited number of products
4. Unlimited number of categories
5. Cart
6. Payment systems


7. Easy products presentation
8. Easy reporting of orders
9. Sales statistics
10. Tracking stocks
11. Affiliate System
12. Email Subscription Form
13. Blog
14. Coupons discounts
15. Selling web products
16. Other functions
17. Learning to use


Additional explanations

Fast development
Payment by instalments
Invoice
Consultation on hosting
hosting purchase
     

YES
---
YES
YES
YES
Cash


YES
YES
YES
---
---
---
---
---
---
---
YES


     

20 days
3 installments
Yes
Yes


     

YES
YES
YES
YES
YES
Cash,
PayPal

YES
YES
YES
YES
---
YES
YES
---
YES
---
YES


     

30 days
3 installments
Yes
Yes


     

YES
YES
YES
YES
YES
Cash,
PayPal

YES
YES
YES
YES
YES
YES
YES
YES
YES
YES
YES


     

---
5 installments
Yes
Yes
We create online businesses,
not just online stores!


To be successful
your online business,
you need a proper online strategy

as disposable
your advertising budget!

We create online marketing strategies

and trainings for both large and small,
US and international companies!

Contact our team,
to create and your
successful online strategy!
$450
$650
$1000 +
Contact Us

Order Now
Contact Us Today for e-commerce site development


 Изработка на електронен магазин със собствена платформа за електронна търговия?

Изработка на Интернет Магазин - Електронен Магазин 

Ако вие винаги държите на стила и искате да сте индивидуални, то по-добре е да предпочетете избора за изработка на интернет магазин по вашата мярка и нужди. Създавайки електронен магазин от нулата вие винаги може да изберете най-добрият дизайн за вас и функции, които да улесняват клиентите ви при работа със вашият магазин. 
Единственият риск при този вариант е избора на фирмата изпълнител. Разгледайте всички проекти за електронна търговия, които са правили и се уверете че са добри, както в изработката на електронни магазини така и във оптимизацията им. Споменаваме Гугъл оптимизацията защото тя е основният инструмент за реализиране на сериозен натурален трафик към сайтът ви и респективно реализиране на продажби. 
Какво е заключението? Изборът е ваш. Винаги е по-добре когато нещо ви е по мярка, но цената за това е и винаги по-скъпа. 

 Заявка за изработка на електронен магазин

Изработка на Интернет Магазин - Електронен Магазин 

Потърсете екипът ни за безплатна консултация преди да започнете да планирате вашият електронен магазин. Ние от New Soft Com ще ви консултираме и ще ви предложим най-добрият вариант и оферта за изработка на електронен магазин.

}