Екип

Ivan_2_bg1.1_AL

Иван Петров

Управител

Иван е собственик и управител на BeMedio. Иван е експерт в Уеб Маркетинг и продажби, SEO и създаване на уеб съдържание, Facebook Маркетинг, Имейл Маркетинг, Linkedin, Електронна търговия, Директни продажби, нетуъркинг и други. През годините Иван е ръководил реализирането на множество уеб маркетинг кампании за редица български и международни компании. С екипа на BeMedio Иван работи по различни проекти ориентирани както към българския, така и към международния пазар. През годините преди създаването на BeMedio Иван е работил като  Мениджър продажби, а преди това  и като търговец-директни продажби в една от най-големите телекомуникационни компании в България. Иван има опит и в Дейли Дийлс бизнеса в отдел маркетинг и продажби в най-голямата компания с международно участие оперирала на българския пазар. Той е сертифициран с диплома от Европейска обучителна програма като експерт Уеб Маркетинг и Електронна търговия. Иван е възпитаник на МТМ College – най-старото висше учебно заведение, специализирано в изучаването на Маркетинг и Мениджмънт в България.

Untitled-12-300x403

 Виктор Атанасов

Акаунт Мениджър

Виктор е Акаунт Мениджър в BeMedio. Виктор е експерт в Уеб Маркетинг и продажби, SEO и създаване на уеб съдържание, Facebook Маркетинг, Имейл Маркетинг, Linkedin, и други, с повече от 4 години опит, като работи по някои от най-големите кампании, реализирани от екипа на BeMedio.
Виктор  е възпитаник на МТМ College – най-старото висше учебно заведение специализирано в изучаване на Маркетинг и Мениджмънт в България.

shares