Изработка на Facebook приложения и Facebook игри

 Изработка на Facebook приложения и игриFacebook приложенията са неразделна част от успеха на една фен страница. Целта на приложенията е да създават и поддържат интереса на аудиторията на една фен страница.
В практиката ни сме създавали различни интересни Facebook приложения под формата на Facebook игри, информационни приложения и приложения тип интернет магазин с цел реализиране на Facebook рекламни кампании или цялостно присъствие. Чрез редица и различни инструменти, Facebook приложенията правят възможно събирането на различна информация, както за самите потребители, така и за реални статистики от за активността и успеха на една кампания.
На база опитът ни в бизнеса сме разработвали различни приложения за фен страници и това ни е научило да отсяваме успешните от неуспешните идеи. Въпреки това сме винаги отворени за нови идеи и сме готови да разработим всяко приложение, което ще спомогне развитието на Вашата фен страница.

Не се колебайте да се свържете с екипът ни за безплатна консултация и ние ще намерим най-доброто решение за бизнеса Ви , според Вашите желания, изисквания и бюджет.

Leave a comment

Your email address will not be published.

shares