Сподели ако ти беше полезно!

Поддръжка на Facebook Страница от Be MedioОсновна цел при Професионалната поддръжка на Facebook страница е: увеличаване на ангажираността на клиента към вашият бранд и продуктов микс,  както и да гарантира възвръщаемост на инвестицията ви за Facebook маркетинг чрез увеличаване на продажбите ви.

В резултат на добрите практики от професионалната поддръжка на Facebook станицата  ви, ще печелите много нови активни фенове (Facebook последователи) и клиенти.

За да постигнем тези резултати, заедно с  вас ще създадем правилната Facebook и уеб маркетинг стратегия за вашият бизнес въз основа на вашият план за продажби и бюджет за маркетинг и реклама.

Целта на тази статия е:
– да ви разкажем как  от BeMeidio поддръжаме Facebook страници,
– защо да ни се доверите,
– какви резултати да очаквате
– и колко струва услугата ни …

Поддръжка на Facebook страница от Be Medio

В следващият параграф ще видите основните активности, които се извършват в процеса на поддръжка на Facebook страница.

Активности за поддръжка на Facebook страница

  • Публикуване на атрактивни информационни постове с цел информиране на последователите с новостите около бизнеса ви и бранша, в който работите.
  • Реализиране на малки контести (Facebook игри) за харесване, коментиране и споделяне с цел увеличаване на активността и ангажираността на потребителите на  Facebook страница.
  • Създаване на малки  Facebook анкети (тип пост), чрез които ще разбираме нагласите на потребителите към дадени теми и увеличаване на ангажираността.
  • Ежедневно публикуване на интересни Facebook PR публикации, подсказващи за ползите от употребата на дадени продукти, афиширане на събития и др.
  • Други публикации и активности, които ще затвърдят бранда в съзнанието на потребителите на Facebook.
  • Подсилване на постовете чрез Facebook реклама с цел достигане на съдържанието до по-широк кръг от таргетирани потребители.

Наша оновна цел е постигане на цялостен ефект от поддръжката на Facebook страницата ви, изразяващ се в ангажираност на клиентите към бранда и страницата ви и добра възвръщаемост на инвестицията ви изразени в добри продажби.

Създаване на графично и текстово съдържание

За поддръжката на фейсбук страницата ви ще е необходимо отлично съдържание – текстове, видео и снимки. Ние от Be Medio сме експерти в създаване на съдържание за уеб и социални мрежи. При нас работят доказани копи райтъри и гравични дизайнери благодарение на което създаваме перфектно съдържание за вашата Facebook страница, Instagram страница или yеб сайт.

Факт е че веднъж създадено едно съдържание в правилен формат е подходящо както за Facebook, така и за другите социани мрежи като: Google+, Instagram, Pinterest и др. По този начен се постига оптимален маркетингов ефект.

Не е тайна че съдържанието на вашта Facebook страница е най-важният фактор, който ще привлече интереса на вашият последовател. Това е и нашата цел: да създаваме съдържание, което да привлича интерес и да ангажира читателите към темата.

Създаване на съдържание за Facebook страници

 

Провеждане на Facebook игри

– Пакетът вклюва публикуването и провеждането на Facebook игри  тип пост, с цел увеличаване на нагажираността на потребителя със съдържанието публикувано на Facebook страницата. Целта на игрите е  потребителят да хареса страницата и сподели поста на играта и да напише коментар, с цел да се разпространи „вирусно“ в социалната мрежа и да увеличи процента на активността на Facebook страница.

Реклама на промоции чрез публикуване на Facebook Реклами

  • Пакетът за поддръжка на фейсбук страница включва и управлението на Facebook реклами в даден календарен месец. Това включва Управлението на спонсорирани постове, реклама на продукти, промоции-игри и др. Рекламите се публикуват като спонсорирани Facebook постове или стандартни Facebook реклами в Newsfeed или в дясната част на сайта.
  • Събиране и управление на рекламни групи и аудитории чрез Facebook pixel.
  • Създаване на огледална рекламна аудитория най-бързият и ефективен начин за продажба и разрастване на бизнеса днес онлайн.

управление на Facebook рекламни кампании

Събиране и управление на база с данни на клиенти

В резултат на ефективната поддръжка на Facebook страницата и различни кампании може да се генерира голяма база данни от клиенти.

–  Пакетът включва целогодишно ползване на система за събиране на имейл  база с данни на потребителите: имена, имейли, телефони, пощенски адрес, поръчка, номер на касова бележка и др. Услугата се поддръжа чрез нашата уеб маркетинг платформа „BeMedio Marketing Apps“.

–  Имейл Базата с данни се групира по дата и час на записване и може да се експортва в Excel или CSV с цел използването й от други програмни продукти.

–  Имейл маркетингът е допълнителна услуга, която реализира в действителност събраната база данни в истински клиенти. Пакетът за имейл маркетинг вклюва: Дизайн на кампанията, изпращане и отчитане на единична имейл публикация до предварително събрана база с данни (от Facebook игра и др.), отчитане на резултатите от имейл кампанията и други.

 

Цена за месечна поддрьжка на Facebook  Страница

Ние от BeMedio винаги се стараем да изговим индивидуална оферта според нуждите ви. Все пак ориентировачно ще споделим че цената за поддръжката на една Facebook Страница струва средно между 250лв. и 1000лв + . Цената не  включва бюджета за реклама на продукти и услиги, защото той винаги е строго индивидуален според нуждите, целите и рекламният бюджет на клиента.

При подписване на договор за поддръжка на фейсбук страница ние предлагаме услугата създаване на Facebook страница като бонус, ако все още Facebook страницата ви не е активна.

Ако проявявате интерес  интерес към услугите ни, свържете с нас, за да  изготвим конкретна оферта за професионална поддръжка на  вашата Facebook страница.

Т: 089 88 99 666

Е: office@bemedio.com

Сподели ако ти беше полезно!