Сподели ако ти беше полезно!

С повече от 1 700 000 000 потребители по света и 2.4 милиона в нашата страна, Фейсбук е лидер сред всички други рекламни мрежи с перфектната си платформа и добра рекламна мрежа. Всички компании по света използват Фейсбук страници за поддържане на контакт с техните потребители, в същото време и за популяризирането на своя малък и голям бизнес благодарение на поддръжката на Facebook страница.

Факт е че вече Facebook е на първото място от което се усведомяваме за най-актуалните новости и събития. По този начин Фейсбук застава пред най-популярните телевизии, дори и новинарски страници и ТВ предавания. Всяко съдържание и публикация се генерира и се публикува във социалната мрежа, с ясната представа че ще ангажира допълнително читатели или зрители. Днес е изключително важна откровенността и прозрачността на нашият бизнес с клиентите. Бизнесът е необходимо да е уверен какво предпочита потребителя и  кое да се подобри в качеството  на нашите продукти или услуги. За наша радост Фейсбук като маркетингова платформа обобщава и ни предлага цялата тази информация.

Най-лесният начин да сме в тесни отношения с клиентите си е чрез поддръжката на Фейсбук страница на нашият бизнес.

Поддръжка на фейсбук страница – полезни съвети.

Фирмената фейсбук страницата ви дава шанс за използване на основните модули и интеграции:

постване на публикации, публикуване на сними, видео и живо излъчване, покана за събития, създаване на анкети, създаване на фирмени адреси и обекти, бутони за бърза всъзка, създаване на Facebook Apps и много други. От другата страна, всеки последовател може супер лесно да се свърже с вас и да изкаже своето както одобрение, така и неудобрение към бизнеса ви и бранда ви.

Най-хубавото е, че веднъж потребителят лайкнал вашата странаца, той се абонира за всеки следващ пост.Заради орромният трафик, който има социалната мрежа, ако желаете да достигнете до даден потребител всеки пост е необходимо да имате добри показатели за Engagement с последователите на страницата ви.

Стратегия за поддръжка на Facebook цтраница.

Гарантирана стратегия за колектване на голяма аудитория от лоялни фенове и клиенти във Facebook зависи от няколко елемента:

Съдържанието, което постватеContent is the KING казват всички известни експерти по дигитален маркетинг;

Вашата стратегия за това как, кога и с каква честота това съдържание да достига до потребителите ви;

И бюджета за реклама които ще похарчите;

Сигурно ви направи впечатление че бюджета за реклама го написахме последен и това не е случайно. Факт е че без реклама не може да имате успешна Фейсбук страница дори и да наемете най-добрата агенция в света. Факт обаче е че с много по-малък бюджет за спонсориране на реклами, но с отлично съдържание и превъзходна концепция за неговото позициониране може да постигнете чудеса в процеса на поддръжка на Facebook страницата на вашта фирма.

Въобще не е необходимо да имате над 100 000 фена на вашата Facebook страница сега, а това което е по-важно е до каква степен имате добра връзка с тях и какъв им е процента на Engagement към Фейсбук страницата ви. Вие навярно се обедихте че темата е обширна и най-добрите резултати  се постигат единствено  с  натрупан опит.

Надяваме се че  разбрахте силата на Facebook. Facebook e най-популярната маркетинг платформа по цял свят в този момент, и това е така защото предоставя най-добрата доходност от разхода за реклама.

Ако и вие оценявате потентенциала на Фейсбук и сте решили да го приложите във фирмената си маркетингова стратегия, Ние от Be Mdio  ще ви поканим на безплатна консултация с наш консултант, за да ви предложим най-точната маркетинг стратегия за вашата фирма.

Вижте това:

 Създаване на Facebook страница

Създаване на фейбук  рекламна кампания.

Предишна публикациа

Поддръжка на Фейсбук страница – оферта

 Това би ви заинтересувало:
Google SEO – Гугъл оптимизация на уеб сайт.
Поддръжка на Instagram страница.
 Създаване на Фейцбук  рекламна кампаниа.

Сподели ако ти беше полезно!