Сподели ако ти беше полезно!

facebook-ads-placeitКогато някой каже социална мрежа, всеки веднага се сеща за Facebook и това е нормално, като се има предвид, че социалката има над 1.28 милиарда активни потребители, което е много повече от другите 2 най-популярни социални мрежи – Twitter и Pinterest взети заедно. Проучване направено миналата година с над 1 000 сайта, които имат активни Facebook страници показва, че над 30 % от техният трафик идва от Facebook. Ако досега сте се съмнявали в ползата от Facebook за бизнес цели тези данни би трябвало вече да ви убедят в противното, а именно, че за всеки бизнес вече е абсолютно задължително да има активна и добре поддрържана Facebook страница, която да подпомага връзката с клиентите онлайн.

През последните години успяхме да помогнем на много български бизнеси да направят своите Facebook страници атрактивни чрез нашата професионална поддръжка и коректно отношение.

Много често фирмите решават сами да заложат на поддръжката на своята Facebook страница. Проблемът идва от това, че много често въпросните Facebook страници са били поддържани неправилно, което често води до блокирания, докладване и unlike, а тогава вече е късно, защото тези потребители са изгубени завинаги и целият труд и парите за facebook реклама са били дадени напразно.

Идеята зад тази блог статия е да покажем, какви са предимствата от професионална поддръжка на facebook страница.

 

Професионална подръжка на Facebook страници 

Време за публикуване

Ние от BeMedio ще ви помогнем да разберете кога е най-правилното време за публикуване на пост в Facebook страницата, за да има максимална успеваемост. Има неписани правила за публикуване в Facebook, като например национални празници или в дни на траур не се публикуват забавни постове. В зависимост от дейността на вашата фирма се определя и частта от деня – сутрин или вечер. Публикуването през няколко минути също не е правилно, защото това вече е спамене, а не промотиране в Facebook.

 

Подценяване на аудиторията в Facebook

Ние от BeMedio вярваме в това, че феновете на клиентските Facebook страници не са даденост, защото не само са най-важната част от вашият бизнес, но и може да се превърнат в най-големите му врагове във всеки един момент. И всичко зависи само и единствено от поддръжката на Facebook страницата ви.

 

Още няколко съвета:

  • Статистиките трябва да се следят и всяка следваща публикация да се “учи” от предната.
  • Инвестиране в реклама – за никого не е тайна, че за да имат успеваемост в Facebook публикациите трябва да се промотират чрез Facebook реклама, за да могат да достигнат до максимално много фенове.
  • Организиране на Facebook игри – друга много важна част от обвързването на феновете с вашата организация. Ние предлагаме на клиентите си създаване на Facebook игри чрез facebook приложения и други тип Facebook анкети  и други целящи ангажирането на потребителя с вашият бранд онлайн.
  • Уникални графични елементи в публикациите. Отделете време да дизайн на качествени графични изображения.

Ако желаете професионална подръжка на вашата Facebook страница или Създаване на Facebook рекламна кампания се свържете с екипътни, и ние ще направим най-доброто за вашият бранд онлайн.

Екипът на BeMedio се надява тази статия да ви е била от полза и ще сме благодарни ако я подкрепите и я споделите на вашите приятели.

 

Сподели ако ти беше полезно!