Сподели ако ти беше полезно!

Какво прави така нужна google оптимизацията на сайт и как работи?

Google оптимизацията e комплекс от действия на структориране на текстовете, изображенията и програмният код на фирменият ви уеб сайт също така и генериране на много на брой вътрешни и външни линкове с основна цел пласиране корпоративният ви сайт на лидерските позиции в гугъл или BIng по конкретна ключова дума.

Цялостната Google оптимизация и увеличаване на посещенията към уеб сайта е в зависимост, както от технически операции, също така и от прилагането на само маркетингови техники чрез което се повишава класирането на корпоративният ви сайт в Гугъл или bing.

Ако искате да придобиете точна представа, ще Ви изброим една част от техниките, които извършваме за подобряване на класирането на вашият интернет сайт:

На уеб сайтаGoogle SEO:

Оптимизиране на заглавията на постоветенай-важното в Google Оптимизацията

Оптимизиране на ключови фрази и други тагове.

Гугъл оптимизиране на текстове и хипер връзкихарактеризиране на линкове.

Оптимизиране на снимки и алтернативни тагове.

Генериране на вътрешни връзки – линкове.

Извън сайтГугъл SEO:

Създаване на взаимоотношения с нови подходящи уеб сайтове с основна цел изграждане на множество външни линкове.

Изграждане и поддръжка на корпоративна идентичност в социалните мрежи – Фейсбук, Pinterest, Google плюс, Instagram и др.

Всички тези активности са една част от процеса на Google оптимизацията. Тук все още не сме говорили за началното проучване за определяне на правилните ключови думи за които да се надпреварвате, също така и за цялосната дигитална стратегия за вашата фирма.

Сега след като прочетохте горните характеристики виждате, че увеличаването на трафика към даден уеб сайт чрез Гугъл оптимизация е функция на много и различни манипулации.

Знаете ли: Google SEO не е нещо много трудно. Истината обаче е че е нужно  много време. Факт е че Google SEO е дейност, която никога не трябва да спира. Гугъл

Oптимизация на уеб сайт – SEO

Оптимзацията е активност, която трябва да се реализира ежедневно, за да е възможно вашият уеб сайт да се изкачи на добри класирания и да се задържи на тези позиции. Ако спрете да изграждате на хипер връзки и да публикувате свежо съдържание някой друг ще ви изпревари и ще се позиционира преди вас.

За кой вид фирми е небходима Google оптимизацията?

Истината е че социалните мрежи супер много смениха нещата. Сега принципа на търсене е много по различен. Хората биха предпочели да чуят препоръка за дадена продукт или услуга от приятели от колкото да рискуват и да го купят от непознат. Затова B2C сектора е супер зависим от социалните мрежи. Факт е обаче че в B2B е най-добрият маркетингов канал за рекламиране е Google.

Без значение дали вашите клиенти са B2C или юредически лица вашият сайт трябва да се класира добре и да има добра Google SEO. Ние от Дигитална агенция Be Medio сме експерти в тази област с повече от 6 год. опит. Свържете се с нас и наш консултат ще ви престави безплатен план какви стъпки ще трябва да реализират, за да подобрите позиционирането на вашият уеб сайт в Google с Гугъл SEO.

Още по темат:

Създаване на Facebook страница

 Поддръжка на Facebook Страни

Поддръжка на Instagram профил

Предишна публикация:
Google оптимизация на интернет сайт – Search engine optimization

 

Сподели ако ти беше полезно!