Google SEO – Гугъл оптимизация на сайт

google_seo_bemedio

Google оптимизацията е един от най-важните елементи от вашият маркетингов микс който гарантира цялостното онлайн представяне на Вашият бизнес. Отличната оптимизация за Google Ви гарантира постоянен трафик към Вашият уеб сайт. Постоянният трафик към сайтът ви и добре организираната маркетингова фуния ви гарантират отлични продажби.
Каква е целта на тази статия:
– Да ви разкажем как от Be Medio реализираме успешни SEO кампании?
– Какви са основните SEO похвати, които използваме?
– Колко струва CEO оптимизация при нас и какви резултати да очаквате?
Какво е важно да знаем за отличната Google оптимизация

Предварителен анализ на страница – начален SEO одит

Първата стъпка от оптимизирането на един сайт за Гугъл е предварителен анализ (СЕО ордит) на кода на сайта и неговата конструкция. Много уеб дизайн фирми неразбиращи от оптимизиране на страници или пък си спестяват от работата и изработват такива уеб страници, че после оптимизирането им е изключително трудно.  За целта всеки един сайт се инспектира предварително за всички слабости на неговата изработка.
Проследява се наличието на заглавен таг, ключови думи, описание, автор, алтернативни тагове, заглавия, правилно оформени заглавия на връзки, наличие на Sitemap, robot.txt и т.н.
Друг важен момент при предварителното проучване е да се проследи дали има и лоши връзки от други сайтове с не-хубаво съдържание (порнографски сайтове, сайтове блокирани от Google и т.н.) сочещи към вашият сайт.

Базова Google Оптимизация – On Page Optimization

На база предварителният анализ на сайта се отстраняват всички открити проблеми. Оформят се заглавията, съдържанието, ключовите дими и описанието на страниците. оформят се правилно всички вътрешни заглавия, ключови думи в текста, изображения, заглавия на връзки и др. В тази стъпка се оформя и вътрешната линк структура на страницата, като се създава и карта на сайта с цел по-лесната ориентация на Google бот при разчитането на сайта.
Базова Google Оптимизация

Копи райтинг – създаване на подходящо съдържание е основата на добрата Гугъл Оптимизация

Създаване на подходящо съдържание е основата на опитимизацията на вашият уеб сайт. Гугъл чете вашето текстово съдържание затова то трябва да отговаря на редица условия, за да може вашият сайт да има добро SEO и да се класира отлично в Гугъл. Тази стъпка е основна в процеса на оптимизация на уеб сайт и ако я пропуснете може да имате сериозни стратегически проблеми на класирането на сайта ви в Гугъл.
Често клиенти питат: Защо сайтът ми не се показва в гугъл никъде? Истината е че повечето сайтове са с изключително малко съдържание или то е тотално различно от целевите ключови думи, на които искате да се класира даден сайт.
Това правим в тази стъпка. Оптимизираме съдържанието ви според всичко СЕО стандарти.

Изграждане на връзки към страницата Ви – Off  Page Optimization

При изпълнение на предичните препоръки, броят на качествените обратни връзки към вашият уеб сайт все още е фактор номер едно за класирането на страництаа ви.
След като сме изпълнили успешно първите две стъпки от оптимизирането на страницата Ви, преминаваме към процеса на изграждане на добрата и репутация в мрежата с изграждането на обратни връзки към Вашият сайт. Регистрацията в различни директори с добър педж ранк и др. Това е много важен, но и отговорен процес, който би могъл да навреди на сайта Ви ако се изпълнява непрофесионално, за което ще обясним в следващата под точка.

Рискове от неправилнa Google оптимизация – SEO

Както Ви споменахме в предната точка, процеса на оптимизация за гугъл може да изиграе и лош ефект на сайта Ви ако се извърши непрофесионално. Това е реална опасност! В началото на 2012г. Google промени своя алгоритъм за класиране на страниците в търсачката, така наречените Панда и Пингвин ъпдейти. С тази промяна Google сложи край на черното SEO и подаде ръка на страниците с хубаво, обилно и качествено съдържание. Това е и модела, към който трябва да се стремите.
SEO не е шега работа. При грешна линк стратегия може да навредите сериозно на вашият уеб сайт и това да доведе до големи загуби на бизнеса ви!

Правилният анализ и СЕО стратегия

Правилният анализ на ситуацията със даден уеб сайт и следването на правилната стратегия за подобряване на класирането му са въпрос на много опит, реме и енергия и ползването на разлини професионални SEO инструменти.

Това правим и ние: използваме нашият дългогодишен опит, и ентусиазъм в комбинация с правинлата стратегия и добри SEO инструменти за да помогнем на развитието на вашият бизнес в дългосрочен план.

СЕО стратегия

Цена за SEO оптимизация

Гугъл SEO оптимизацията не е единична дейност, а постоянен и трудоемък процес.

Цената за оптимизране на дадена страница зависи от няколко фактора, които формират цената:

  • Текущото SEO състояние на сайта.
  • Големината на сайта и разнообразието на продуктовият микс.
  • Конкуренцията в дадената бизнес ниша.
  • и др.

Колкото по-голям е сайта и по-силна е конкуренцията, цената а оптимизация се повишава предвид това, че се изисква допълнителен времеви ресурс да се реализира оптимизацията.

Ние формираме цената на база група от ключови думи. В една група от ключови думи попадат продукти или услуги от една  категория. Цената за една група варира от 200 лв. до 400 лв. без ДДС месечно в зависимост от комкуренцията!

При необходимост от предварителни корекции по кода на сайта с цел подобряване на неговите функции свързани с СЕО се определя допълнително възнаграждение спрямо отделеното време за направата на корекциите.

Ние винаги казваме че ако сайтът Ви не е добре оптимизиран за Google, Вие никога няма да разберете колко много губите от това, до момента, в който го оптимизирате.   Затова побързайте да се свържете с нас за безплатна предварителна консултация с наш SEO експерт.
Можем да Ви уверим, че сайтът ви ще е в сигурни ръце на екип от сертифицирани експерти в областта на гугъл оптимизацията и SEO работещи, както със български така и международни уеб страници.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ГУГЪЛ ОПТИМИЗАЦИЯ ДНЕС!

Т: 089 88 99 666

Е: office@bemedio.com

Leave a comment

Your email address will not be published.

shares