Сподели ако ти беше полезно!

imagesЗащо да поддържаме  страница във  Facebook?

С над 1.6 милярда потребители по света и 2. 4 милярда в България, Фейсбук е лидер сред другите рекламни мрежи в следствие на добрата си платформа и отличната рекламна мрежа. Всички фирми в целият свят използват Facebook страници за създаване на контакт със своите клиенти, в същото време и за популяризирането на своя бизнес благодарение на създаването и поддържането на Фирмена facebook страница.

Неуспоримо е че сега Facebook е на първото място от което се информираме за най-актуалните събития от ежедневието. Така Фейсбук е лидер пред най-актуалните телевизии, дори и новинарски страници. Всяко съдържание се генерира и се поства във социалната мрежа, с цел да привлече допълнително читатели или зрители. В тези дни е все по-важна прозрачността и откровенността на всеки бизнес с клиентите. Бизнесът е необходимо да знае какво предпочита клиента му и какво трябва да стане по-добро в нашите продукти или услуги. За наша радост Facebook като платформа събира и ни дава цялата тази информация.

Най-добрият начин да сме в добри контакти с клиентите си е чрез поддръжката на страница във Фейсбук на нашият бизнес.

Поддръжка на фейсбук страница – предложения?

Фейсбук страницата ви дава шанс за използване на следните функции и интеграции:
Публикуване на статии, постване на изображения, живо излъчване и публикуване на видео, нови събития, създаване на анкети, добавяне на фирмени адреси и обекти, call to action бутони, създаване на Фейсбук приложения и други. От потребителската част, всеки потребител също може лесно да влезне в контакт с вас и да напише неговата както благодарност, така и неудобрение към фирмата ви и бранда.

Най-хубавото е, че след като потребителят лайкнал вашата Фейсбук страница, той се абонира за всеки следващ пост.В следвиие на големият трафик, който има Фейсбук, за да стигне до повече потребители всяка ваша публикация е необходимо да сте с много добри показатели за ангажираност с последователите на страницата ви.

Перфектната стратегия за абониране на голяма аудитория от активни фенове и клиенти във Фейсбук е в зависимост от няколко елемента:
Съдържанието, което споделяте- Съдържанието е Царя казват всички доказали се експерти по уеб маркетинг;
Вашата стратегия за това кога, как и с каква честота това съдържание да достига до потребителите ви;
И парите за реклама с който разполагате;

Ако видяхте че бюджета за реклама го споделихме последен и то не случайно. Факт е че без пари за реклама не може да поддържате успешна Facebook страница дори и да работите с най-исвестната дигитална агенция по света. Факт обаче е че с много по-малък бюджет за спонсориране на постове, но с отлично съдържание и отлична концепция за неговото позициониране може да направите чудеса в процеса на поддръжка на Facebook страница.
Не е задължително да да сте над 100 хиляди фена на фирмената ви Фейсбук страница днес, това обаче което е много по-важно е до каква степен имате добра комуникация с тях и какъв им е % на ангажираност към Фейсбук страницата ви. Сами виждате че темата е дълга и най-добрите резултати се постигат с реализират благодарение на опит.

Ние сме сигурни че и вие виждате потенциала на Фейсбук. Фейсбук e най-популярната маркетинг платформа по цял свят днес, защото предоставя най-добрата доходност от разхода за реклама.

Ако и вие сте убедени в понтенциала на Фейсбук. Искате да го използвате в маркетинговата ви стратегия, но имате съмнения че това не е по вашите сили,  тогава потърсете професионална помощ .

Ние от Be Mdio   предлагаме  безплатна консултация , на която взаимно  ще обсъдим  какви стъпки според нас трябва да бъдат предприети за поддръжка на вашата Фейсбук страница .

Вижте и това:

Съвети за успешна поддръжка на Facebook страници.
Поддръжка на Instagram профил

 

Сподели ако ти беше полезно!