Създаване на Instagram профил | бизнес страница

Създаване на Instagram профил (бизнес страница)

Време и да създадете вашият Instagram профил или страница?

С над 500 милиона потребители Instagram все още е много подценяван от родните компании за маркетингови цели. Истината е че много фирми не поддръжат собствени Instagram страници все още, защото Instagram  е платформа за мобилни телефони и за маркетингови цели се поддрържа през специални професионални приложения. Това е все още е факт пред 2016, но сме сигурни, че 2017 ще е годината на инстаграм за бизнес в България.

Ако все още не сте създали вашата фирмана страница в Instagram е време да го направите сега.

Ето и стъпките за регистрация на инстаграм профил/страница при двата варианта, телефон или компютър:

I ) Създаване на Instagram страница пред телефон:

 1. Свалете приложението на Instagram за iOS от App Store, Android от Google Play или Windows Phone от Windows Phone Store.
 2. След като се инсталира натиснете иконата на Instagram за да се отвори.
 3. Натиснете Sign Up, След това въведете вашият имейл след което натиснете Next. Вие също може да използвате Log in with Facebook като използвате вашите Facebook данни за вход.
 4. Ако се регистрирате чрез имел, въветете потребителско име и парола, попълнете профилната информация и натиснете Done. Ако се регистрирате чрез Facebook, ситемата ще ви поиска да оторизирате приложението през платформата на Facebook.

II ) Създаване на Instagram профил/страница през компютър:

 1. Отидете на страницата: instagram.com.
 2. Въведете вашият имейл адрес, създайте username и password или кликнете на Log in with Facebook за да създадете профил чрез системата на Facebook.
 3. Ако се регистрирате чрез имел, натиснете след това Sign up. Ако се регистрирате чрез Facebook, аналогично ситемата ще ви поиска да оторизирате приложението през платформата на Facebook.

Ако се регистрирате чрез имейл бъдете сигурни че ще използвате истинси имей адрес защото системата ще поиска да го верифицирате.

Преминаване към Instagram  бизнес страница

Преминаване към Instagram  бизнес страница

За да преминете към Instagram за бизнес е необходимо:

 1. Кликнете върху иконата за настройки.
 2. След това натиснете Switch to Business Profile.
 3. На Connect Your Facebook Page вие ще видите всички Facebook  страници които са асоциирани със вашият профил във Facebook. Изберете страницата с която искате да свържете вашият инстаграм профил.
 4. На страницата Set Up Your Business Profile, вижте/попълнете вашите данни за контакт с вашият бизнес и натиснете Done.

С Instagram  за бизнес вие може да видите много повече маркетингова информация и статистики за представянето на вашият бизнес в Instagram.

На този етап може да свързвате само една Facebook страница със вашият Instagram профил. Повече информация може да видите тук.

Незабравяйте с инстаграм се работи през телефон, така че това го прави малко по неловко ако сте свикнали да работите с компютър за маркетингови цели:)

Ако имате нужда от това от професионална поддръжка за Facebook страница или Instagram страница, не се колебайте да се свържете с нас за допълнитено информация.

Може да ни последвате ако желаете във Instagram и Facebook.

Интересувате ли се също от Facebook маркетинг. Ето и как да създадете Facebook страница!

Споделете страницата ако ви беше полезна!

shares